Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

Lavprofil Off-Axis Guider

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

1.299,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Lavprofil off axis guider til langtidseksponeringer. Den er specielt lavet til DSLR og med dens lave profil kan den også bruges til spejlteleskoper

Lavprofil Off-Axis Guider

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Når man fotograferer stjerner og galakser skal man eksponere ret lang tid for at få de svageste tåger og flere detaljer med.

EQ3 og EQ5 monteringerne med de almindelige DC motorer er så nøjagtige at du kan eksponere ca. 1 minut, mens de computerstyrede ækvatorial-monteringer som er lidt mere præcise kan klare op til 2-3 minutter, uden at stjernerne begynder at flytte sig på billedet.. Det er rigeligt til ret seriøs astrofoto.

Men hvis man har en meget mørk himmel, kan man eksponere op til 5-10minutter inden baggrundshimlen bliver for lys. Og så er man nødt til at autoguide teleskopet. Til det formål skal man bruge et CCD-kamera (eller et ombygget webcam), samt et guide-teleskop eller off-axis guideren her.

Denne lav-profil off axis guider er designet specielt til DSLR kameraer. Selvom den med den lave profil er ideel til newton-teleskoper, er den også særdeles velegnet til at blive brugt sammen med linseteleskoper

Fordelen ved en OIff-axis guider fremfor et separat guideteleskop, er at man :
- Får mere lys end med et mindre guideteleskop
- Helt undgår flex mellem hoved- og guideteleskop
- Sparer vægt og belaster monteringen mindre end et separat guideteleskop

Skywatchers Off axis guider får især ros for at være mere solidt bygget end andre lav-profil off-axis guidere.
Det lille prisme der sender lyset ud til guideren kan roteres 360grader og rykkes ind og ud for at undgå at den skygger får CCD'en og gør det lettere at finde en guidestjerne.

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.