Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

Evostar90 - 40-130x zoom

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

2.369,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Evostar90AZ3 zoom er en supergod kvalitet udsigtskikkert, til at have stående på et udsigtspunkt som terrassen eller lignende. Og med finjusteringsskruer. søgekikkert og høj optisk kvalitet er den også velegnet til at kigge stjerner og planeter.

Evostar90 - 40-130x zoom

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Explorer90mm refraktoren har med dens lange brændvidde en kart bedre optisk kvalitet end almindelige spottingscopes, og har et langt bedre stativ med finjusterings-skruer end almindelige fotostativer.

Det er så til gengæld ikke så transportabel og med dens større forstørrelse end de små spottingscopes er den også bedre til at observere ting på større afstande. Dermed får man rigtigt god kvalitet for pengene i forhold til almindelige spottingscopes.

Det er samtidigt et super godt begynder-teleskop til at studere Månen og planeterne, såvel som til Månefoto med web- eller digitalkamera.

Dens 90mm linse som samler dobbelt så meget lys som en 65mm, så den giver et lige så lysstærkt billede som de mindre spottingscopes. Derudover har den takket være den lange brændvidde, et klart og kontrastrigt billede. når man kiger på stjernerne og de klarere stjernetåger som Orion-tågen og Andromeda-galaksen. Og med den overlegne optiske kvalitet kan den vise tydelige detaljer på planetrene, som Saturns ringe, Jupiters skybælter og måner, og vores egen Månes kratre

Linsekikkerten og "udsigtstype" stativet der bevæges vandret-lodret, er klart den letteste type teleskop at lære at bruge. Den anbefales dermed især til de helt yngre og ældre hvor det er vigtigt for succes-oplevelsen at få set noget med det samme.

AZ3 stativet er en del kraftigere de mindre modellers stativ og med dens finjusterings muligheder får man en god solid platform at observere med. 6x30mm søge-kikkerten med trådkors er også både større og mekanisk bedre end 5x24'erne på de mindre modeller
Med 45º retvende-diagonalen som giver et retvendt bilede (højre/venstre og op/ned) i en behagelig 45º vinkel til at kigge vandret med. Den er især god til at se over større afstande som fx. ud over hav og natur fra en terrasse eller altan.
Optik:
2-linset multicoated akromatisk refraktor
Åbning: 90mm
Brændvidde: 900mm
f/forhold: f/10
Forstørrelser: 40-130x
Højeste praktiske forstørrelse: 190x

Udstyr:
Okular:; 7-21mm Superplössl zooml
45º retvende-diagonal 1.25"
Søger: 6x30mm søgekikkert med trådkors
Stativ: Aluminium 67-119cm højde
Vægt ialt: 11kg

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.