Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

Quattro 200PCF f/3,9 Carbonfiber tubus

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

7.395,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

200mm f/3,9 Parabolsk newton med Carbonfiber tubus, 50,8mm Crayford med mikrofokusering, En super newton til astrofoto-

Quattro 200PCF f/3,9 Carbonfiber tubus

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Denne newton er designet specifikt til astrofoto, med et hurtigt f/3,9 spejl, crayford med mikrofokusering og ikke mindst Carbonfiber tubus som afkøles hurtigere, ikke ændrer fokus når temperaturen falder og er lettere at transportere

Carbonfiber-tubusen udvider sig ikke med temperaturen, så teleskopet kan holde sin fokusering gennem hele natten. Det er desuden lettere og afkøles hurtigere end de almindelige ståltubus.
Det parabolske f/4 hovedspejl leverer lige så skarpe billeder fotografisk som de længere f/5-modeller, men reducerer eksponeringstiden og giver et større billedfelt.

Dermed sparer man både kostbar observationstid på afkøling, fokusering og eksponeringstid, så man kan få flere billeder

Med den lave vægt kan en EQ5 montering sagtens bære den, men vi anbefaler HEQ5PRO til mere seriøs astrofoto med guidescope mv.

Explorer serien bruger parabolske "diffraction limited" spejle: Dvs. at de er slebet til en parabolsk form der højest afviger 1/4bølgelængde fra den perfekte parabolske form. ">1/4 PW" svarer ca. til det amerikanerne kalder "<1/10".Dermed er det formet så det har et præcist fokus-punkt der giver en langt bedre kontrast end de sfæriske spejle på billigere teleskoper, som er almindeligt i billigere teleskoper.

Udover et skarpere billede er det parabolske spejl også det optimale til astrofoto, sammen med Skywatchers komakorrektor der er særligt tilpasset til deres newtons får man et stor fladt billedfelt der er ideelt egnet til astrofoto - selv med full-frame CCD'ere!
Sekundærspejlet er desuden overdimensioneret, så man får et større fladt belyst synsfelt med store CCD'ere som DSLR og fullframe kameraer
Både hovedspejl og sekundær spejl er coated med en højreflekterende overflade der er beskyttet af en ekstra Mg2F overcoating, som gør spejlbelægningen mere modstandsdygtig og giver det en længere levetid.
Optik:
Type: Parabolsk coated Newton-spejl
Diameter: 203mm
Brændvidde: 800mm (f/3,92)
Max. forstørrelse: 400x

Udstyr:
Udtræk: 50,8mm Crayford med mikrofokus
Adapter til 31,75mm (1,25") udstyr
Integreret M42 kamera-adapter
Okular: Nej
Søger: 8x50mm
2 tubusringe & svalehaleskinne

Dimensioner:
Diameter: 24cm Tubuslængde: 0,75m
Vægt ialt: 8,5kg

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.