Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

Skymax 180 PRO

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

9.499,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

180mm f/15 Maksutov-Cassegrain. Knivskarpt billede helt uden farvestik. Et helt unikt planetinstrument der også er stort nok til deep sky

Skymax 180 PRO

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Detaljer

Skymax180 er et kompakt højtydende teleskop til visuelt brug og planetfoto. Maksutov-designet giver knivskarpe biilleder på Månen og planeterne, og med den store åbning på 180mm, kan man også se talrige galakser og stjernetåger.

Maksutov teleskopet er et kompakt og robust design som både bruger spejl og linser. Spejlet bagerst i kikkerten samler lyset, mens linsen forrest korrigerer billedet. Sekundærspejlet som reflekterer lyset ud bag i kikkerten er dampet på korrektionslinsen og skal dermed aldrig justeres.

Skywatcher spejle og linser er slebet med en præcision der højest afviger 1/4 bølgelængde (">1/4 PW" svarer ca. til det amerikanerne kalder "1/10") fra den ideelle form. Spejlene er coated med en højreflekterende overflade der er beskyttet af en ekstra hard-coating.

Så alt i alt får man et næsten refraktor-agtigt skarpt billede, helt uden farvespredning. Dermed er de ideelle til dem der vil have et kompakt og robust teleskop til at studere Månen, planeterne, og se lidt stjerner. Med deres lange brændvidde er de også super velegnede til at fotografere Måne og planeter.

Teleskopet leveres klart til brug, med SCT-type okularholder med indbygget M42 gevind, spejldiagonball, 2 Plössl okularer (10 og 25mm), søgekikkert og en god kvalitet spejldiagonal
Optik:
Type: Maksutov Cassegrain
Åbning: 180mm
Brændvidde: 2700mm (f/15)
Forstørrelser: 27x og 270x
Maksimale forstørrelse: 250x

Udstyr:
OKularer: 10 og 25mm Plössl
50mm (2") okular- og kamera-adapter (SCT-gevind)
31,75mm spejldiagonal
Søger: 8x50mm søger med trådkors

Dimensioner:
Tubusdiameter: 22cm
Længde: 50cm
Vægt: 9kg

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.