Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

Starsense auto align

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

3.499,00 kr

Hurtigt overblik

Star-sense aligner automatisk teleskopet, så man bare skal tænde, vente 2 minutter og er klar til at udforske himlen. Passer til alle Celestrons OG Skywatchers nyere computerstyrede teleskoper

Starsense auto align

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

3.499,00 kr

Detaljer

Computerstyrede teleskoper har kun en ulempe: Man skal indtaste dato, tid, geografiske koordinater og udpege et par stjerner (kaldet alignment processen). Prisen er INKLUSIV en separat Starsense kompatibel GoTo håndkontrol!

Starsense gør det helt automatisk, ved at affotografere himlen og sammenligne de klareste stjerner med stjernebillederne og er derefter klar til at finde rundt på himlen.
Man monterer Starsense enheden på teleskopet og kobler den til AUX porten. Starsense's kamera vil derefter affotografere himlen og sammenligne den med en database for at aligne teleskopet automatisk

Med introduktionen af Sky prodigy serien revolutionerede Celestron Go-To teknologien og vandt Innovations Award-prIsen ved International CES i 2011. Siden er Skyprodigy teknologien også kommet i et separat prodkut Starsense, som passer til alle Celestrons teleskoper og monteringer, så man bare skal stille teleskopet op, tænde den og vente et par minutter!

Celestron Star-sense til Celestron er kompatibel med:
- CG5-GT
- NexStar SE Series
- CPC, CPC DX
- NexStar GPS Series
- CGE Pro
- Advanced VX
- CGEM, CGEM DX
- CGE
- NexStar SLT (med Aux. splitter)
- LCM (med Aux. splitter)

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.