Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

Skymax127 (AZ-GTi) WiFi

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

6.599,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Knivskarp 127mm Maksutov på et ultrakompakt men solidt stativ, der computerstyres med en app på din iPhone, iPad, Android eller PC. Genialt let!

Skymax127 (AZ-GTi) WiFi

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Akymax127 AZ-GTE er en kompaktMaksutov cassergrain som har en refraktoragtig høj kontrast uden farvespredning og er stor nok til også at vise stjernetåger og små detaljer på Månen. På den nytænkende transportable computerstyrede montering, som fjernstyres trådløst fra din iPhone/android smartphone, tablet eller fra PC, ved at forbinde til den med WiFi, styrer du det hele med en app eller et stjernekort på PCn.
Det gør det meget lettere at indstille- og bruge teleskopet

Optikken
Optikken er velegnet til både at observere stjernetåger, såvel som til Måne- og planet observation og -foto. Så den kan varmt anbefales til alle der vil have et computerstyret allround spejlteleskop til både at observere stjernetåger og se- og fotografere Måne og planeter.

Verdens letteste GoTo interface
AZ-GTE monteringen henter automatisk dato, tid og din position fra din smartphones GPS. Så det eneste Du skal, er at udpege et par stjerner for den, fra stjernekortet på din iPhone eller android, tablet eller telefon, trykke OK og centrere stjernen, når teleskopet peger der hvor den cirka skulle være. Derefter kan den finde alt på himlen for Dig og følger dem automatisk, mens du kigger!

Du kan hente de gratis Synscan apps og Synscan Pro på appstore eller google play. Android app'en, og/eller en Windows version til PC, som du kan downloade fra Skywatcher

Monteringen
Monteringen er transportabel og veldimensioneret til den korte maksutov og med motorer på begge akser, som styres fra en app på din smartphone, tablet eller PC via WiFi.
Med de patenterede 'Freedom Find' og optiske dekodere, kan du selv hurtigt flytte teleskopet rundt på himlen, og lade computerstyringen finde den sidste vej til den præcise position: Så kommer du ikke til at skubbe den ud af alignement, det går hurtigere når du selv kan pege den den anden vej og du sparer strøm.

Det gedigne stativ kan trækkes ud til 1,5m højde og med dens standard svalehale skinne, kan man også bruge monteringen til andre teleskoper.

Anbefaling til:
Et supergodt og let-at-bruge allround teleskop til at Måne og planeter, som også er stort nok til at kigge stjerner og stjernetåger
Selvom det ikke er stort, er det ekstremt højtydende til Måne- og planetfoto med smartphone, webcam eller CCD. Videoen herunder har vi taget med Skymax127 AZ GTE WiFi ogNeximage5 planetkamera 16/4 2019

Optik:
Type: Multi coated Maksutov Cassegrain
Diameter: 127mm
Brændvidde: 1500mm (f/12,5)
Forstørrelser: 26x, 65x og 130x
Max. forstørrelse: 260x

Udstyr:
Okularer: 10mm (150x) og 25mm (60x) Plössl
Okularholder: 32,75mm
Søger: LED Rødpunkts søger
Indbygget M42 DSLR kameraadapter

Montering
Motorer: Indbyggede på bege akser
Indbygget WiFi til fjernstyring.
Hastighed: Op til 800x
Strøm: 12V fra enten 8 batterier eller powerbank
Optiske dekodere med en præcision på ca 1/100grad (0,6")
Synscan App'en har over 10.000 stjerner, tåger og galakser
Stativ: Solidt Udtrækkeligt aluminium-stativ

Dimensioner:
Tubuslængde: 280mm
Samlet højde: 0,8 - 1,5m
Vægt ialt: 7,2kg


Solidt kompakt kram;

AZ-GTE er en kompakt lille geni-streg: En 4mm L-profil er en solid base for teleskopet og indeni L-proiflen er der gemt 2 store tandhjul, messing-gear og snekker, optiske dekodere, en lille computer, WiFi-modulet og en batteri-pakke!: Ikke nogen plastik tandhjul!

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.