Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

AZ-GTi WiFi GoTo montering

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

3.699,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Ultrakompakt AZ-GoTo montering til 4-5kg teleskoper, som styres fra et stjernekort på din iPhone, iPad, Android eller PC. Genialt let!

AZ-GTi WiFi GoTo montering

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

AZ-GTi WiFi er en nytænkende transportabel computerstyret montering, som fjernstyres trådløst fra din iPhone/android smartphone, tablet eller fra PC, ved at forbinde til den med WiFi og styre den fra et stjernekort på skærmen.
Det gør det meget lettere at indstille- og bruge teleskopet !

Verdens letteste GoTo interface
AZ-GTi monteringen henter automatisk dato, tid og din position fra din smartphones GPS. Så det eneste Du skal, er at udpege et par stjerner for den, fra stjernekortet på din iPhone eller android, tablet eller telefon, trykke OK og centrere stjernen, når teleskopet peger der hvor den cirka skulle være. Derefter kan den finde alt på himlen for Dig og følger dem automatisk, mens du kigger!

Med de patenterede 'Freedom Find' og optiske dekodere, kan du selv hurtigt flytte teleskopet rundt på himlen, og lade computerstyringen finde den sidste vej til den præcise position: Så kommer du ikke til at skubbe den ud af alignement, det går hurtigere når du selv lynhurtigt kan pege den den anden vej og du sparer strøm.

Du kan hente de gratis Synscan apps og Synscan Pro på appstore eller google play. Android app'en, og/eller en Windows version til PC, som du kan downloade fra Skywatcher

Monteringen er transportabel og veldimensioneret til teleskoper op til 4kg
Det solide stativ kan trækkes ud til 1,5m højde og med dens standard svalehale skinne, kan man også bruge monteringen til andre teleskoper.
Motorer: Indbyggede på bege akser
Indbygget WiFi til fjernstyring.
Hastighed: Op til 800x
Strøm: 12V fra enten 8 batterier eller powerbank
Optiske dekodere med en præcision på ca 1/100grad (0,6")
Synscan App'en har over 10.000 stjerner, tåger og galakser
Stativ: Solidt Udtrækkeligt aluminium-stativ

Dimensioner:
Samlet højde: 0,8 - 1,5m
Vægt ialt: 4kg

Solidt kompakt kram;

AZ-GTE er en kompakt lille geni-streg: En 4mm L-profil er en solid base for teleskopet og indeni L-proiflen er der gemt 2 store tandhjul, messing-gear og snekker, optiske dekodere, en lille computer, WiFi-modulet og en batteri-pakke!: Ikke nogen plastik tandhjul!

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.