Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

Forretningsbetingelser

Produktinformation:
På lyra.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til lyra.dk via info@lyra.dk

Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende og  køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt lyra accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Bestilling
Præsentation af varer sammen med en pris på lyra.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer på lyra.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud om at købe varen på de oplyste vilkår.

Der er først indgået en endelig aftale mellem os og køber, når lyra ved en ordrebekræftelse har accepteret det af køber afgivne tilbud; Dvs når du har hørt fra os egfter bestillingen er gennemført.

Betaling
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes først beløbet fra din konto når varen afsendes. Betalingen sker med indløsende virkning til ABM Nortek som altså kommer til at fremgå på din bankkonto.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamationer
Reklamation over forsendelsesskader på leverede produkter skal i første omgang gøres til transportøren. Hvis du kan se emballagen er itu ved modtagelsen, skal du straks gøre transportøren opmærksom på det, så der kan tages forbehold for at indholdet skulle have taget skade.

Hvis skaden først er konstateret efter modtagelsen, skal køber straks give os besked senest dagen efter varemodtagelsen for at kunne gøre krav gældende  overfor transportøren. Du bedes angive og på forlangende dokumentere skaden evt. med fotodokumentation

Reklamation over produktet skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Ansvarsfraskrivelse og garanti
Lyra.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for lyra.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og lyra.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Lyra's egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for lyra.dk's kontrol, fx ekstremt vejr, krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art eller lignende.

Tekniske indgreb i produktet medfører bortfald af garantier og reklamationsret iflg. købeloven

Lyra.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier udover den lovpligtige reklamationsret, som producenten udsteder over for Køber

Fortrydelsesret
Meddeler køber lyra.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler vi det modtagne beløb, forudsat købelovens betinger for returretten er overholdt.Ved returnering skal du bruge Post Danmark pakkepost, eller en anden transportør du har fået anvist af lyra.  Varen skal være forsvarligt emballeret i den originale emballage - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur med Post Danmark. Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Vi betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Forbehold for ændringer:
Vi forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk