Ring til os på tel.: 26153133

Velkommen til Lyra

AstroFi 130 WiFi GoTo

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: På lager

4.699,00 kr
ELLER

Hurtigt overblik

Et transportabel 130mm f/5 teleskop du forbinder til din smartphone eller tablet via WiFi, så den henter GPS information fra og Du styrer med et tryk på stjernekortet; Smart og enkelt!

AstroFi 130 WiFi GoTo

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

AstroFi 130 er et parabolsk spejlteleskop på en smart transportabel computerstyret montering, som fjernestyres trådløst fra din iPhone/android smartphone, tablet eller fra PC, ved at forbinde til den med WiFi og styre den fra et stjernekort på skærmen.
Det gør det meget lettere at indstille- og bruge teleskopet

Optikken
Spejlet er et parabolsk spejl i samme optiske kvalitet som de store newton- observatorieklasse-teleskoper, og med hard-coated spejl der sikrer spejlet en længere levetid og en høj reflektivitet. Dens 130mm spejl samler 2,5x så meget lys som en 70mm kikkert, og med den korte brændvidde på 650mm (f/5) kan man både nyde stjernehimlen ved en lav forstørrelse -helt ned til 26x og et synsfelt på 2 grader, eller gå op til 250x forstørrelse på planeterne.

Dermed er den velegnet til både at observere stjernetåger, såvel som til Måne- og planet observation og -foto. Den kan derrmed varmt anbefales til alle der vil have et computerstyret spejlteleskop til at observere stjernetåger med og både at se og fotografere Måne og planeter.

Monteringen Monteringen er transportabel og veldimensioneret til den korte newton og med motorer på begge akser, som styres fra et stjernekort-app på din smartphone, tablet eller PC via WiFi.

Verdens letteste GoTo interface
For at teleskopet skal kunne finde rundt på himlen skal den vide hvad klokken er, tidszonen, dine geografiske koordinater og have udpeget et par stjerner som referencepunkter.
Men med WiFi bruger den din indbyggede GPS til at få information om dato, klokken og geografisk position.
Det eneste Du skal gøre for at komme igang, er derfor kun at udpege et par stjerner på stjernekortet, trykke OK og centere stjernen, når teleskopet peger der hvor den cirka skulle være. Derfra kan den finde alt på himlen for Dig og følger dem automatisk, mnens du kigger!

En supergod og let-at-bruge allround teleskop til at kigge stjerner og stjernetåger, såvel som Måne og planeter med. Det kan også bruges til Måne- og planetfoto med webcam eller CCD, og med dens standard svalehale skinne, kan man også bruge monteringen til andre teleskoper.

Optik:
Type: Parabolsk coated Newton-spejl
Diameter: 130mm
Brændvidde: 650mm (f/5)
Forstørrelser: 26x og 65x
Max. forstørrelse: 260x

Udstyr:
Okularer: 10mm (65x) og 25mm (26x) Plössl
Okularudtræk: 50,8mm tandstangsudtræk
Adapter til 31,75mm udstyr
Søger: LED Rødpunkts søger

Montering
Motorer: Indbyggede på bege akser
Indbygget WiFi til fjernstyring.
Hastighed: Op til 3grader/sekund
Stativ: Udtrækkeligt aluminium-stativ på 630mm – 1150mm

Dimensioner:
Tubuslængde: 680mm
Samlet højde: 1,2-1,7m
Vægt ialt: 9kg

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.